Pravno obvestilo

Kaj so piškotki?
Piškotki so majhne datoteke, ki jih spletna stran ustvari med vašim obiskom spletne strani in jih shrani na vaš računalnik. V piškotkih so shranjene nastavitve za spletno mesto, velikosti besedil, jezik itd. Ločimo dve vrsti piškotkov: Piškotki prve osebe, torej spletne strani na kateri se nahajate in piškotki tretjih oseb, ki so nastavljeni iz drugih domen, ki imajo na spletni strani vključene različne vsebine (analize, družabna omrežja, oglasi,...).

Sejni piškotki
Sejni piškotek se ustvari, ko odprete spletno stran in se uporablja le za shranjevanje informacij, ki so nujno potebne za pravilno delovanje spletne strani. Sejni piškotek se izbriše takoj, ko zaprete spletni brskalnik.

Trajni piškotki
Trajni piškotki omogočijo, da si spletna stran zapomni vaše osebne nastavitve za daljše časovno obdobje (vaša odločitev o piškotkih, morebitna personalizacija...). Trajni piškotek se nastavi za določen čas. Po preteku nastavljenega obdobja se piškotek izbriše in morate ponovno ponoviti določene korake (ponovna potrditev o uporabi piškotkov, ponovna nastavitev parametrov prikaza spletne strani...).

Spletna stran Montana uporablja le sejne piškotke.
Ime piškotka: PHPSESSIONID
Trajanje: sejni (izbriše se, ko zaprete spletni brskalnik)

Opis: Ta piškotek je sejni in se izbriše takoj, ko zaprete spletni brskalnik. Uporablja se za pravilno delovanje spletne strani (informacija o tem, na katerem delu spletne strani se nahajate - postavka menija).

Izključitev odgovornosti

Opozarjamo vas, da je material na tej spletni strani izključno informativnega značaja. Podjetje DOMINUR d.o.o. si prizadeva redno posodabljati informacije na spletni strani, vendar ne more jamčiti za njihovo natančnost ob vsakem času. DOMINUR d.o.o. ne sprejema nobene odgovornosti za težave, ki so posledica uporabe teh spletnih strani ali povezav na druge spletne strani.

Opozorilo glede nepooblaščene ali nepravilne uporabe
Zaradi varnostnih razlogov, kot tudi zaradi zagotovitve nemotene uporabe vsem uporabnikom, DOMINUR d.o.o. uporablja programske rešitve za spremljanje obiska/prometa in za identifikacijo nepooblaščenih poskusov nalaganja ali spreminjanja informacij ali kakšnega drugačnega načina povzročanja škode. V primeru pooblaščenih zakonitih preiskav in skladno s potrebnimi zakonitimi postopki se lahko informacije iz teh virov uporabijo za identifikacijo posameznikov.

Zunanje povezave
Zaradi prikladnosti lahko nekatere spletne strani ali podstrani podjetja DOMINUR d.o.o. omogočajo povezave na druge spletne strani. DOMINUR d.o.o. ni odgovoren za dosegljivost ali vsebino teh zunanjih spletnih strani, prav tako ne odobrava, jamči ali garantira za produkte, storitve, informacije, ki jih ponujajo navedene spletne strani.

Nepričakovani oglasi
Ob obisku naših spletnih strani lahko vaš spletni brskalnik proizvaja nepričakovane oglase. Te oglase najverjetneje proizvajajo druge spletne strani, ki ste jih obiskovali ali druga programska oprema, ki je nameščena na vašem računalniku. DOMINUR d.o.o. ne odobrava in ne priporoča produktov ali storitev, ki se prikazujejo preko nepričakovanih oglasov na vašem računalniku med obiskovanjem naših spletnih strani.

Avtorske pravice (Copyright)
Te spletne strani vsebujejo materiale, ki so zaščiteni po avtorskem (copyright) pravu. Za te materiale podjetje DOMINUR d.o.o. obdrži pravice reprodukcije ali redistribucije. Od vseh oseb, ki reproducirajo ali redistribuirajo te informacije, se pričakuje, da spoštujejo pogoje in obveznosti, ki jih zahteva avtor oziroma nosilci avtorskih pravic. Tako zaščiteni materiali pa se kljub temu lahko citirajo in uporabljajo dobronamerno, kot dovoljujejo predpisi o avtorskih pravicah, ki splošno dovoljujejo uporabo za nekomercialne namene, kot so izobraževanje, učenje, raziskave, kritike, novice in poročanje.

Beauty World © 2019 | info@beauty-world.si | Pravno obvestilo